10
- Konular
- 1,336
- Reaksiyon puanı
- 1,734
- Web sitesi
- www.masmavi.net
PHP PDO ile yazılmış yöneticilere kolaylık sağlayan paneli ile bütün işlemlerinizi tek butonla halledeceğiniz flatcast radyo index.
İndexi kullanmak için bir alan adı + minumum özellikte hosting ihtiyacınız vardır.
Admin panelden yayıncı ekleyebilir, silebilir ve durumunu ayarlayabilirsiniz.
Yöneticiler ekleyebilir, silebilir ve durumunu ayarlayabilirsiniz.
Menüleri yönetebilirsiniz.
Sitenizin genel ayarlarını (site url, radyo adı, başlık, duyuru, açıklama, bakım modu), footer ayarlarını, logo, slider, banner, v.s gibi bütün ayarlamalarını ve düzenlemelerini yapabilirsiniz.
Flatcast radyoları için gerekli olan bütün kolaylıkları sağlayan bir panel yapmaya çalıştım. Kodlama açık kaynak olarak yapılmıştır düzenlenebilir ve geliştirebilir durumdadır.
İndex basit bir blog sistemi + yayıncılar sayfası ve kurallara sayfası eklenmiştir.
Admin Panel Bilgileri:
Link: Bot Verification
Kullanıcı: flatcastdemo@flatcastdemo
Şifre: demo
Dj Panel Bilgileri:
Link: Giriş Yap | Flatcast Radyo Admin Paneli
Kullanıcı: djdemo
Şifre: djdemo
Kullanmak isteyenler olursa kurulum ve yönetim konusunda yardımcı olunacaktır.
İndexi kullanmak için bir alan adı + minumum özellikte hosting ihtiyacınız vardır.
Admin panelden yayıncı ekleyebilir, silebilir ve durumunu ayarlayabilirsiniz.
Yöneticiler ekleyebilir, silebilir ve durumunu ayarlayabilirsiniz.
Menüleri yönetebilirsiniz.
Sitenizin genel ayarlarını (site url, radyo adı, başlık, duyuru, açıklama, bakım modu), footer ayarlarını, logo, slider, banner, v.s gibi bütün ayarlamalarını ve düzenlemelerini yapabilirsiniz.
Flatcast radyoları için gerekli olan bütün kolaylıkları sağlayan bir panel yapmaya çalıştım. Kodlama açık kaynak olarak yapılmıştır düzenlenebilir ve geliştirebilir durumdadır.
İndex basit bir blog sistemi + yayıncılar sayfası ve kurallara sayfası eklenmiştir.
Admin Panel Bilgileri:
Link: Bot Verification
Kullanıcı: flatcastdemo@flatcastdemo
Şifre: demo
Dj Panel Bilgileri:
Link: Giriş Yap | Flatcast Radyo Admin Paneli
Kullanıcı: djdemo
Şifre: djdemo
Kullanmak isteyenler olursa kurulum ve yönetim konusunda yardımcı olunacaktır.