Kayıt ol

Flatcast blogspot.com radyo açma ve index ekleme

Masmavi

Administrator
10
Konular
1,336
Reaksiyon puanı
1,734
Web sitesi
www.masmavi.net
Blogger (blogspot.com) üzerinden flatcast radyo kurulumu ve index ekleme resimli anlatım.

Flatcast radyocular için blogspot.com üzerinden radyo adresi nasıl alınır? İndex nasıl eklenir onu tarif etmeye çalışacam. :)

İlk olarak bir Google hesabımız olması gerekiyor. Google hesabımız varsa Google adresinden, sağ üst tarafta bulunan Oturum açın butonuna tıklayarak google hesabımıza giriş yapıyoruz.

Hesabımıza giriş yaptıktan sonra yine sağ üstte bulunan Google uygulamaları simgesine tıklıyoruz (alttaki görseldeki ikon) açılan pencerede altta Blogger seçeneğine tıklıyoruz.

blogger-flatcast-adredeebo.jpg

Sol menüde en üstte bulunan Yeni blog butununa tıklıyoruz ve bir sayfa oluşturuyoruz.

blogger-flatcast-adregndhy.jpg

blogger-flatcast-adrealc1u.jpg

Açılan pencerede başlık kısmına radyonuzun adını yazıyoruz. Adres kısmına sitemizin url adresini yazıyoruz. Blog oluştur butonuna tıklayarak işleme devam ediyoruz.

Not: Oluşturacağınız site adresi daha önce başkası tarafından alınmamış olması gerekiyor, Türkçe karakter bulunmaması gerekiyor ve altta görselde görüldüğü gibi Bu blog adresi uygun yazısı görünmesi gerekiyor.

Örnek;
blogger-flatcast-adrej7cf2.jpg

Blogumuzu başarılı bir şekilde oluşturduk. Şimdi radyomuz için index kodlarını ekleme kısmına geldik.

Sol menüde bulunan Tema butonuna tıklıyoruz. Açılan sayfada Özelleştir butonunun yanında bulunan ikona tıklıyoruz Birinci nesil Klasik temaya geç bağlantısına tıklıyoruz. Görseldeki sıralamaya göre adımları uygulayın.

blogger-flatcast-adrevhdj1.jpg

Şimdi index kodlarımızı ekleyeceğimiz kısma geldik. Açılan sayfanın en altında içerisinde kodlar olan bir editör çıkacak. Oradaki kodları silerek kendi index kodlarımızı ekleyeceğiz Temayı kaydet butonuna tıklayarak indeximizi kayıt etmiş olacaz.

blogger-flatcast-adreategv.jpg

Gördüğünüz gibi radyomuz açılmış ve indeximiz eklenmiştir hayırlı olsun :D

blogger-flatcast-adreiui36.jpg

Umarım faydalı bir anlatım olmuştur. Yapamayan arkadaşlar bu konu altına yazarak yardım isteyebilirler.

Son düzenleme:

RADYOCU

Kayıtlı Üye
0
Konular
0
Reaksiyon puanı
0
Çok faydalı bir anlatım teşekkürler

DarkBlue

Katılımcı
1
Konular
0
Reaksiyon puanı
3
Paylaşım için teşekkürler

Yorum yapmak için bir hesap oluşturun veya giriş yapın

Yeni bir konu oluşturabilmek veya konulara cevap verebilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir

Hesap oluştur

Forum sitemizde bir hesap oluşturun. Bu işlem çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Giriş yapın.

Flatcast radyolarına port açarken ihtiyacınız olan port numarası: 40123