Kayıt ol

Flatcast giremiyorum yardım ltfnn

cadi

Kayıtlı Üye
1
Konular
4
Reaksiyon puanı
3
merhabalar bir konuda yardım rica ediyorum ben 15 gün önce internetimi degiştirdim süperonline baglattım ve su anda Flatcast radyolarına diremiyorum ltfn bilgisi olan arkadaslar yardim edebilirmi

Lady Nur

Ne kadar SAYGI o kadar SEVGİ
Vip Üye
10
Konular
811
Reaksiyon puanı
1,903
mrb Internet Explorer dan denediniz değilmi.

cadi

Kayıtlı Üye
1
Konular
4
Reaksiyon puanı
3
evet denedim flatcast player dende denedimm ama giremiyorum

Lady Nur

Ne kadar SAYGI o kadar SEVGİ
Vip Üye
10
Konular
811
Reaksiyon puanı
1,903
Modeminizi kapatıp açın,Modemin ışıklarını kontrol edin,
  • Bilgisayarınızın “Denetim Masası”na girdikten sonra “Ağ Bağlantıları”nı tıklayınız.
  • "Yerel Ağ Bağlantısı”nı sağ tıklayarak “Özellikler”i seçiniz. Açılan pencerede “İnternet İletişim Kuralları (TCP/IP)” tıkladıktan sonra “Özelikler”e tıklayınız.
  • Açılan menüde ‘Otomatik olarak bir IP adresi al’ ve “DNS sunucu adresini otomatik olarak al” bölümlerini işaretledikten sonra “Tamam”a tıklayın.
  • bunlarıda denermisin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

eger flatradyo sayfası açılıyorsa aktivex de yaparmısın

Modeminizi kapatıp açın,Modemin ışıklarını kontrol edin,
  • Bilgisayarınızın “Denetim Masası”na girdikten sonra “Ağ Bağlantıları”nı tıklayınız.
  • "Yerel Ağ Bağlantısı”nı sağ tıklayarak “Özellikler”i seçiniz. Açılan pencerede “İnternet İletişim Kuralları (TCP/IP)” tıkladıktan sonra “Özelikler”e tıklayınız.
  • Açılan menüde ‘Otomatik olarak bir IP adresi al’ ve “DNS sunucu adresini otomatik olarak al” bölümlerini işaretledikten sonra “Tamam”a tıklayın.
  • bunlarıda denermisin.

eger flatradyo sayfası açılıyorsa aktivex de yaparmısın
antivirüs programlarınız bazı sitelere ulaşmanızı da engelleyebilir.

cadi

Kayıtlı Üye
1
Konular
4
Reaksiyon puanı
3
sölediklerinizin hepsini yaptım ama malesef aynı değişen bir şey yok :((

Masmavi

Administrator
10
Konular
1,336
Reaksiyon puanı
1,734
Web sitesi
www.masmavi.net
Merhaba @cadi, aldığınız hata tam olarak nedir? Bir ekran görüntüsü ekleyebilir misiniz?

cadi

Kayıtlı Üye
1
Konular
4
Reaksiyon puanı
3
sölediklerinizin hepsini yaptım ama malesef aynı değişen bir şey yok :((
internetimi degistirdim süperonlineye gectim türk telekomda boyle bır sıkıntı yasamıyordum süperonlineye gectikten sonra bu hatayı almaya basladım explorer den de flatcast playerdende radyolara gıremıyorum

Masmavi

Administrator
10
Konular
1,336
Reaksiyon puanı
1,734
Web sitesi
www.masmavi.net
internetimi degistirdim süperonlineye gectim türk telekomda boyle bır sıkıntı yasamıyordum süperonlineye gectikten sonra bu hatayı almaya basladım explorer den de flatcast playerdende radyolara gıremıyorum
Rica etsem kontrol edebilmemiz için, özel mesaj ile team viewer veya hangi uzak yardım uygulamasını kullanıyorsanız iletebilir misiniz? Büyük ihtimal bir port sorunu gibi görünüyor bunun için bilgisayarınıza bağlanarak kontrol etmem gerekiyor.

cadi

Kayıtlı Üye
1
Konular
4
Reaksiyon puanı
3

Masmavi

Administrator
10
Konular
1,336
Reaksiyon puanı
1,734
Web sitesi
www.masmavi.net

Bir üst mesajda belirttiğim gibi kontrol edebilmemiz için uzaktan yardım ile bilgisayarınıza bağlanmak gerekiyor sürekli aynı şeyleri yazmanıza gerek yok.

Yorum yapmak için bir hesap oluşturun veya giriş yapın

Yeni bir konu oluşturabilmek veya konulara cevap verebilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir

Hesap oluştur

Forum sitemizde bir hesap oluşturun. Bu işlem çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Giriş yapın.

Adobe Photoshop programının ayarlarını sıfırlamak için, Adobe Photoshop simgesini çift tıkladıktan hemen sonra klavyeden "SHIFT+CTRL+ALT" tuşuna basabilirsiniz. Çıkan "Delete the Adobe Photoshop Settings File?" uyarısı çıktığında "Yes" butonuna tıkladığınızda ayarlarınız sıfırlanarak Adobe Photoshop'unuz fabrika ayarlarına dönecektir.