Kayıt ol

fm.tc dj ekleme sorunu

gülcan.gülüm

Katılımcı
1
Konular
5
Reaksiyon puanı
9
selam fm.tc sitesinden radyoya girdiim dj isimlerinde ekleme yapacaktım dj isimlerini ekledim sonra taslaklara onay verdim.işleminiz başarıyla kabul edildi diye yazdı ama bu sefer radyoya dışarıdan baktım radyo sitesi yani ekran sabitken devamlı kaymaya başladı.tekrar giriş yaptım eklediğim dj isimlerini silip tekrar onay verdim.ama deişen bişi olmadı.sayfa devamlı kayıyor dinleyicimde aynı şekilde söyledi.bende durumu bildirmek için foruma yazıyorum.lütfen yardımcı olurmusunuz.bilmeden bir hataya sebeb oldum.

Çözüm
Aleyküm selam incelediğimde kodlamayı bozmuşsunuz onu düzelttim siz dj eklemek kaldırmak için kodlarla değil fm.tc adresinin admin panelini kullanacaksınız.

Admin panelde sol taraftaki menüden Djler seçeneğine gelin.

fm-tc-radyo-dj-ekleme-1.png

Buradaki kısımdan dj ekleyebilir, silebilir, düzenleyebilir ve isteediğiniz rengi verebilirsiniz.

fm-tc-radyo-dj-ekleme-2.png

Bu şekilde yaptığınız değişikler index'te görünecektir. Sizin kodlamayla hiç işiniz olmamaktadır sid numarası falan hepsini bu seçeneklerden değiştirebilir ve düzenleyebilirsiniz.

Masmavi

Administrator
10
Konular
1,336
Reaksiyon puanı
1,734
Web sitesi
www.masmavi.net
Aleyküm selam incelediğimde kodlamayı bozmuşsunuz onu düzelttim siz dj eklemek kaldırmak için kodlarla değil fm.tc adresinin admin panelini kullanacaksınız.

Admin panelde sol taraftaki menüden Djler seçeneğine gelin.

fm-tc-radyo-dj-ekleme-1.png

Buradaki kısımdan dj ekleyebilir, silebilir, düzenleyebilir ve isteediğiniz rengi verebilirsiniz.

fm-tc-radyo-dj-ekleme-2.png

Bu şekilde yaptığınız değişikler index'te görünecektir. Sizin kodlamayla hiç işiniz olmamaktadır sid numarası falan hepsini bu seçeneklerden değiştirebilir ve düzenleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Çözüm

Masmavi

Administrator
10
Konular
1,336
Reaksiyon puanı
1,734
Web sitesi
www.masmavi.net
çok tşk ederim.allah rzı olsun.inanın çok mutlu oldum.allahımda sizi ve sevdiklerinizi mutlu etsin inşaallah.
Rabbim cümlemizden razı olsun. Amin İnşallah teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.

Yorum yapmak için bir hesap oluşturun veya giriş yapın

Yeni bir konu oluşturabilmek veya konulara cevap verebilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir

Hesap oluştur

Forum sitemizde bir hesap oluşturun. Bu işlem çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Giriş yapın.

Modem ara yüzüne erişmek için Tüm Marka ve Model Modem Şifreleri konumuza göz atabilirsiniz.