Kayıt ol

R10.Net davetiye kodu 1 adet

Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.

Masmavi

Administrator
10
Konular
1,336
Reaksiyon puanı
1,734
Web sitesi
www.masmavi.net
1 adet r10.net davetiya kodum vardır. İhtiyacı olan kişi aşağıdaki şablona göre davetiye isteğinde bulunabilir.

Davetiye isteme şablonu:

R10.Net'e neden üye olmak istiyorsunuz :
Sahibi olduğunuz bir site :

Davetiye gönderebilmem için web siteniz üzerinden açılmış bir mail adresiniz bulunması gerekiyor.

Ahmethx

Kayıtlı Üye
0
Konular
0
Reaksiyon puanı
0
R10 üyelik istememin sebebi üniversite 2.sınıf okuyorum ve kendi çabalarımla hep buraya kadar geldim tüm üniversite ihtiyaçlarımı kendim karşılıyorum kendi web sitem üzerinde satış yaparak çogu zaman ihtiyaçlarımı karşılıyorum ama bazen müşteri bulamadıgım zaman oluyor zor duruma düşüyorum maddi açıdan. Bunun için r10a üye olmak istiyorum

Sahip oldugum site: instakiphizmeti.com
İnfo@instakiphizmeti.com

Masmavi

Administrator
10
Konular
1,336
Reaksiyon puanı
1,734
Web sitesi
www.masmavi.net
R10 üyelik istememin sebebi üniversite 2.sınıf okuyorum ve kendi çabalarımla hep buraya kadar geldim tüm üniversite ihtiyaçlarımı kendim karşılıyorum kendi web sitem üzerinde satış yaparak çogu zaman ihtiyaçlarımı karşılıyorum ama bazen müşteri bulamadıgım zaman oluyor zor duruma düşüyorum maddi açıdan. Bunun için r10a üye olmak istiyorum

Sahip oldugum site: instakiphizmeti.com
İnfo@instakiphizmeti.com
Mail adresini kontrol edebilirsin davetiye kodunu gönderdim. Hayırlı olsun umarım sorunsuz ticaretler yaparsın, hayatında başarılar dilerim.

Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.
Adobe Photoshop programının ayarlarını sıfırlamak için, Adobe Photoshop simgesini çift tıkladıktan hemen sonra klavyeden "SHIFT+CTRL+ALT" tuşuna basabilirsiniz. Çıkan "Delete the Adobe Photoshop Settings File?" uyarısı çıktığında "Yes" butonuna tıkladığınızda ayarlarınız sıfırlanarak Adobe Photoshop'unuz fabrika ayarlarına dönecektir.