Kayıt ol

radyo istemimdir

mısragül

Katılımcı
1
Konular
1
Reaksiyon puanı
15
selam hayırlı akşamlar masmavi.net forumunun değerli emektarları www.gurbet gözlüm.fm.fm.tc adında radyo istemim olacaktı umarım yardımcı olursunuz. radyo indeksi emektar arkadaşların yapmış olduğu indekslerden olur radyo admini mısragül- sorumlu funda- dj olarakta mısra-funda olarak yazarsanız çok sevinirim.harita uygun olur eğer eklerseniz.çok zahmet veriyorum kul hakkıdır hakkınızı helal edin.hayırlı forumlar diliyorum.

Masmavi

Administrator
10
Konular
1,336
Reaksiyon puanı
1,734
Web sitesi
www.masmavi.net
selam hayırlı akşamlar masmavi.net forumunun değerli emektarları www.gurbet gözlüm.fm.fm.tc adında radyo istemim olacaktı umarım yardımcı olursunuz. radyo indeksi emektar arkadaşların yapmış olduğu indekslerden olur radyo admini mısragül- sorumlu funda- dj olarakta mısra-funda olarak yazarsanız çok sevinirim.harita uygun olur eğer eklerseniz.çok zahmet veriyorum kul hakkıdır hakkınızı helal edin.hayırlı forumlar diliyorum.
Merhaba aramıza hoşgeldiniz.
Ben şehir dışında olduğum için bilgisayarda yanımda yok ne yazzık ki yardımcı olamıyorum size. Belki başka arkadaşlardan birisi yardımcı olabilir. Keyifli forumlar dilerim.

mısragül

Katılımcı
1
Konular
1
Reaksiyon puanı
15
teşekkür ediyorum.bakan arkadaş olursa yardımcı olabileceklerini umuyorum.

Kuzeyin Kızı

ˋ Bir Kelebek Gibi Özgür ˊ
Premium
1
Konular
23
Reaksiyon puanı
111
Merhaba aramıza hoşgeldiniz mısra gül. Bende şehir dışındayım ama en kısa zamanda size yardımcı olmaya çalışacağım ?

mısragül

Katılımcı
1
Konular
1
Reaksiyon puanı
15
hoş buldum.çok teşekkür ediyorum.emeğinize güzel yüreğinize sağlık.

mısragül

Katılımcı
1
Konular
1
Reaksiyon puanı
15
selam ilgi ve alakanıza sonsuz teşekkür ediyorum.hayırlı günler ve hayırlı forumlar dilerim.

mısragül

Katılımcı
1
Konular
1
Reaksiyon puanı
15
önemli deyil yönetici ve sorumlu sizsiniz bizede saygıyla beklemek düşüyor..hayırlı forumlar diliyorum.

mısragül

Katılımcı
1
Konular
1
Reaksiyon puanı
15
selam sizden istemiş olduğum radyo talebimi ben istememiş ve sizde okumamış olun.gerek kalmadı saolun var olun sizlere hayırlı günler hayırlı forumlar dilerim.işleriniz rast gitsin.

Yorum yapmak için bir hesap oluşturun veya giriş yapın

Yeni bir konu oluşturabilmek veya konulara cevap verebilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir

Hesap oluştur

Forum sitemizde bir hesap oluşturun. Bu işlem çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Giriş yapın.

Modem ara yüzüne erişmek için Tüm Marka ve Model Modem Şifreleri konumuza göz atabilirsiniz.