Kayıt ol

Sosyal medya hesaplarınızı forum hesabınızla birleştirebilirsiniz

Masmavi

Administrator
10
Konular
1,336
Reaksiyon puanı
1,734
Web sitesi
www.masmavi.net
Forum sitemizdeki üyeliklerinizi sosyal medya hesaplarınızla birleştirerek kolay bir şekilde kullanım sağlayabilirsiniz. Sosyal medya hesaplarınızı https://www.masmavi.net/account/connected-accounts/ yandaki bağlantıya tıklayarak, Facebook ve Google hesaplarınızla ilişkilendirerek forum sitemize girişlerinizide bu sosyal medya hesaplarınız üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Size ne gibi fayda sağlar, kolayca kullanıcı adı ve şifre yazmanıza gerek kalmadan ilişkilendirmiş olduğunuz sosyal medya hesabınız üzerinden butona tıklayarak kolayca giriş yapabilirsiniz. Şifre ve kullanıcı adı unutma gibi sorunlarınız ortadan kalkar :)

Sosyal medya hesabımı forum hesabımla nasıl ilişkilendire bilirim?

Sitemizin menüsünde bulunan kullanıcı adınızın üzerine tıklayarak, Bağlı hesaplar seçeneğine tıklıyoruz.

flatkolik-sosyal-hesap-iliskilendirme-1.jpg

Bağlı hesaplar menüsünde çıkan şu an için Facebook ve Google olmak üzere 2 adet seçeneğimiz mevcuttur ilerleyen zamanlarda diğer sosyal medya hesapları seçenekleri de eklenecektir. Forum hesabınızla ilişkilendirmek istediğiniz sosyal medya butonunun üzerinde gelerek tıklıyoruz.

flatkolik-sosyal-hesap-iliskilendirme-2.jpg

Ben forum hesabımı, Facebook hesabımla ilişkilendirmek istiyorum o yüzden Facebook ile ilişkilendir butonuna tıklıyorum. Butona tıkladıktan sonra benden forumda hesabımın şifresini istiyor. Forum şifremi yazdıktan sonra "Ortak" butonuna tıklıyorum.

flatkolik-sosyal-hesap-iliskilendirme-3.jpg

Evet yapmamız gereken işlem bu kadar, forum hesabımızı Facebook hesabımızla ilişkilendirerek daha kolay giriş yapabilir, forum sitemize üye değilseniz üye olabilirsiniz.

M€LV@

Bayan Vip
10
Konular
249
Reaksiyon puanı
427
Teşekkür Ederim

Yorum yapmak için bir hesap oluşturun veya giriş yapın

Yeni bir konu oluşturabilmek veya konulara cevap verebilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir

Hesap oluştur

Forum sitemizde bir hesap oluşturun. Bu işlem çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Giriş yapın.

Adobe Photoshop programının ayarlarını sıfırlamak için, Adobe Photoshop simgesini çift tıkladıktan hemen sonra klavyeden "SHIFT+CTRL+ALT" tuşuna basabilirsiniz. Çıkan "Delete the Adobe Photoshop Settings File?" uyarısı çıktığında "Yes" butonuna tıkladığınızda ayarlarınız sıfırlanarak Adobe Photoshop'unuz fabrika ayarlarına dönecektir.