Kayıt ol

Önemli Tema Paylaşımları Hk.

Masmavi

Administrator
10
Konular
1,336
Reaksiyon puanı
1,734
Web sitesi
www.masmavi.net
Merhaba cümleten öncelikle verdiğiniz emekler için çok teşekkür ederim.

Forum paylaşılan temalar hakkında bir ricam olacak, mesela bir tema yapılıyor bay ve bayan alternatifi sunuluyor ve farklı farklı paylaşılıyor. Sizlerden bunları ayrı ayrı değil de 2 temayı da kalabalık yapmaması ve bir arada olması için tek bir konuda paylaşmanızı rica ediyorum.

GÜLÜMSE

Kayıtlı Üye
1
Konular
1
Reaksiyon puanı
3
Benim de bir önerim olacak, tema paylaşımcılarınız istek konularını takip etmeli. Veya istek kabul etmeyen paylaşımcılar belirtilmeli ki bizde ve tüm takipçiler adına söylüyorum boşuna istek konusu açmayalım. Hepinizin emeğinize sağlık.

Masmavi

Administrator
10
Konular
1,336
Reaksiyon puanı
1,734
Web sitesi
www.masmavi.net
Benim de bir önerim olacak, tema paylaşımcılarınız istek konularını takip etmeli. Veya istek kabul etmeyen paylaşımcılar belirtilmeli ki bizde ve tüm takipçiler adına söylüyorum boşuna istek konusu açmayalım. Hepinizin emeğinize sağlık.
Geçenlerde size açtığınız konu üzerinden yine bilgilendirme yapmıştım. Dj isim istekleri forumu tema isteği için değil hareketli, v.b dj isimleri için oluşturulmuş bir bölümdür. Oraya konu açarak 5 - 10 tema linki ekleyip bu temalara isim yazdırmak istiyorum demek yanlış bir olay.

İlgili bölümün açıklama kısmında da göreceğiniz gibi "Haraketli, png, jpg, animasyon dj isim isteklerinizi bu bölümden yapabilirsiniz." tema isteklerinizi bu bölümden yapabilirsiniz bir ibare bulunmamaktadır.

untitled-13tjfb.jpg

Şimdi insanlar 3 tane fazla mesaj yazmamak için bu tür kolaylığa kaçarsa kim hangisi isteği takip edebilir? Beğendiğiniz temanın altına isteğinizi belirtirseniz yardımcı olur herkes burada tema paylaşan hiç kimse kimseyi kırmamaktadır gördüğüm kadarıyla. Anlayışınız için teşekkürler keyifli forumlar.

GÜLÜMSE

Kayıtlı Üye
1
Konular
1
Reaksiyon puanı
3
Yıllardır forumlarda üyeyim ve takip ettiğim forumlarda dediğiniz gibi üç mesaj yembelliği yapmadan paylaşımcı üyeleri de onore ederek teşvik etmek niyetiyle de kullanmadığım temalara da teşekkür ediyorum. Tabiki forum sizindir bu şekilde de görebilirsiniz. iyi forumlar

Masmavi

Administrator
10
Konular
1,336
Reaksiyon puanı
1,734
Web sitesi
www.masmavi.net
Yıllardır forumlarda üyeyim ve takip ettiğim forumlarda dediğiniz gibi üç mesaj yembelliği yapmadan paylaşımcı üyeleri de onore ederek teşvik etmek niyetiyle de kullanmadığım temalara da teşekkür ediyorum. Tabiki forum sizindir bu şekilde de görebilirsiniz. iyi forumlar
Forum sizin, bizim değil sahiplilik taslamıyoruz elimizden geldiğince herkese adil davranmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince kimsenin isteğini geri çevirmemek için çabalıyor ve uğraşıyoruz ve dediğiniz olay zaten yapıldı sitemizde aktif olarak bulunmayan tema paylaşan kullanıcıların temaları kapalı bir forumda toplandı ve mesaj yazılmıyor sadece FCP dosyaları indirilebiliyor. Aktif Olmayan Üyelerin Temaları her şeyi düşünerek kimseyi bekletmek istemeyiz ama forumda aktif olup sürekli vakit ayıramayan vakit buldukça giriş yapan kullanıcılarımızda mevcut bunun için yapabilecek bir şey bulunmuyor.

Ancak dediğim gibi kullanmak istediğiniz temanın altında isteğinizi belirtmeniz hem sizin hem de isim yazacak kullanıcının açısından daha yararlı olacak ve daha hızlı dönüşler alacaksınız.

Lady Nur

Ne kadar SAYGI o kadar SEVGİ
Vip Üye
10
Konular
811
Reaksiyon puanı
1,903
Hiç sorun olmaz gayette iyi olur.

Yorum yapmak için bir hesap oluşturun veya giriş yapın

Yeni bir konu oluşturabilmek veya konulara cevap verebilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir

Hesap oluştur

Forum sitemizde bir hesap oluşturun. Bu işlem çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Giriş yapın.

Flatcast radyolarına port açarken ihtiyacınız olan port numarası: 40123