Kayıt ol

Vodafone net Flatcast Port açmak

Abrakadabra34

Kayıtlı Üye
0
Konular
1
Reaksiyon puanı
1
Merhabalar Kolay gelsin Hayırlı forumlar herkese Ben vodafone net'den internet kullanıyorum bir kaç gün önce elektrikler kesilip modem yeniden başlayana kadar Sorunsuz bir şekilde portlarım kapalı olmasına rağmen Radyolara erişebiliyordum ancak şimdi erişemiyorum there is no free entry streaming port hatası veriyor flatcast portları açmayı denedim ancak ne yaparsam yapayım hangi ayarı değiştirirsem değiştireyim portlar açık gözükmedi müşteri hizmetlerini aradım onlarda biz böyle bir servis vermiyoruz dediler bir yardım edebilirseniz çok müteşekkir olurum
denediğim şeyler
Port yönlendirme
Güvenlik duvarını Kapatmak
Windows güvenlik duvarına port açmak
Port tetikleme
Dmz
Kullandığım modem Vodafone h300s Hattım VDSL

babacan_serdar

Üyeliği durduruldu
0
Konular
2
Reaksiyon puanı
2
224fyj6b.jpg

Lady Nur

Ne kadar SAYGI o kadar SEVGİ
Vip Üye
10
Konular
811
Reaksiyon puanı
1,903
Bilgilendirmeler için Teşekkür ederim.

Abrakadabra34

Kayıtlı Üye
0
Konular
1
Reaksiyon puanı
1
Bilgilendirmeleriniz için çok teşekkürler kusura bakmayın Gmail de son bir kaç gündür sıkıntı olduğu için cevaplarınızı göremedim şimdi deneyeceğim hepsini.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yalnız kullandığım modem H300S VDSL internet kullanıyorum sıkıntı modem'e giriş değil Sıkıntı modemin portlarını açamıyorum Port tetikleme veya port yönlendirme var İnternet ayarlarında, sizin attığınız Resimdeki modem normal Adsl bağlantısı için gönderilen Huawei model Vodafone müşteri hizmetlerini aradım onların da dünya'dan haberleri yok port dediğimde sahadaki dolap portlarından bahsettiğimi sanıyorlar

Son düzenleme:

Abrakadabra34

Kayıtlı Üye
0
Konular
1
Reaksiyon puanı
1
birde saygıdeğer forum üyeleri eğer mobil internetimden bağlanırsam girebiliyorum ama normal ev internetinden giremiyorum komşuda 'da vodafone net var oda giremiyor

PERİ

Kayıtlı Üye
0
Konular
0
Reaksiyon puanı
0
Bende vodafone evde net kullanıyorum 1 aydrrrr girişte bu oluo giremiyorummm port falan açma olmuo vodafone H300s modemim tahüt yeni eylülde die bska yerede geçemiyorummm :( 😔😔😠 cayma bedelde çok atılanlar bska modeme ait hep bska çözüm yokmu yaa
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu

Yorum yapmak için bir hesap oluşturun veya giriş yapın

Yeni bir konu oluşturabilmek veya konulara cevap verebilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir

Hesap oluştur

Forum sitemizde bir hesap oluşturun. Bu işlem çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Giriş yapın.

Adobe Photoshop programının ayarlarını sıfırlamak için, Adobe Photoshop simgesini çift tıkladıktan hemen sonra klavyeden "SHIFT+CTRL+ALT" tuşuna basabilirsiniz. Çıkan "Delete the Adobe Photoshop Settings File?" uyarısı çıktığında "Yes" butonuna tıkladığınızda ayarlarınız sıfırlanarak Adobe Photoshop'unuz fabrika ayarlarına dönecektir.