10
- Konular
- 1,336
- Reaksiyon puanı
- 1,734
- Web sitesi
- www.masmavi.net
Windows Media Player bilgisayarımda açılmadığını fark ettim ve hiç bir şarkı açılmıyor hata veriyordu. Araştırmalarım sonucunda sorunumu basit 2 adımlar çözdüm. Eğer Windows işletim sistemli bilgisayarlarınızda sizde bu şekilde bir hata alıyorsanız uygulamanız gereken 2 adımı anlatıyorum.
Aldığım hata,
Çözümü:
Bilgisayarımızın başlat butonuna tıklıyoruz arama kutusuna çalıştır yazıyoruz.
Aç kutusuna regsvr32 jscript.dll yazıyoruz klavyemizden enter tuşuna basıyoruz çıkan seçeneğe tamam diyerek kapatıyoruz.
Tekrar bilgisayarımızın başlat butonuna tıklayarak arama kısmına çalıştır yazıyoruz.
Aç kutusuna egsvr32 Vbscript.dll yazarak entera tıklıyoruz. Aynı şekilde gelen uyarı penceresinde tamam butonuna tıklıyoruz.
Bu hatanın oluşma sebebi, yanlışlıkla .dll dosyalarını silmemizden kaynaklanmaktadır. Yaptığımız bu işlemlerle tekrar yüklüyor ve sorunumuzu çözüyoruz.
Umarım faydalı bir anlatım olmuştur
Aldığım hata,

Çözümü:
Bilgisayarımızın başlat butonuna tıklıyoruz arama kutusuna çalıştır yazıyoruz.
Aç kutusuna regsvr32 jscript.dll yazıyoruz klavyemizden enter tuşuna basıyoruz çıkan seçeneğe tamam diyerek kapatıyoruz.
Tekrar bilgisayarımızın başlat butonuna tıklayarak arama kısmına çalıştır yazıyoruz.
Aç kutusuna egsvr32 Vbscript.dll yazarak entera tıklıyoruz. Aynı şekilde gelen uyarı penceresinde tamam butonuna tıklıyoruz.
Bu hatanın oluşma sebebi, yanlışlıkla .dll dosyalarını silmemizden kaynaklanmaktadır. Yaptığımız bu işlemlerle tekrar yüklüyor ve sorunumuzu çözüyoruz.

Umarım faydalı bir anlatım olmuştur