10
- Konular
- 1,336
- Reaksiyon puanı
- 1,734
- Web sitesi
- www.masmavi.net
WISECP, yeni nesil hosting ve dijital hizmetler otomasyonudur. İçerisinde müşteri paneli, yönetici paneli ve bir web sitesi arayüzü bulunur. Bilişim teknolojileri alanında faaliyet gösteren firmalar için geliştirilmiştir. WISECP ile tüm faturalandırma işlemleri, ön muhasebe (kasa, gelir, gider) kayıtları, müşteri yönetimi, ürün yönetimi, destek hizmetleri ve daha birçok işlemler kolaylıkla yürütülebilmektedir.
WISECP içerisinde sistem ile tümleşik dâhili bir web sitesi ara yüzü vardır. Böylelikle, web site teması veya taslağı için arayış içerisinde olmanız gerekmez. Kreatif, profesyonel ve kullanıcı dostu web arayüzü sayesinde ziyaretçileriniz web sitenizde kolaylıkla dolaşım sağlar ve ziyaretçilerinizin gözünde pozitif bir izlenim oluşur.
"Only Client Panel" özelliği ile, web sitesi arayüzünü pasif edebilir ve sistemi sadece panel olarak kullanabilirsiniz. Böylelikle, farklı bir temaya veya mevcut web sitenize, müşteri paneli bağlantısı ve ürün satın alma bağlantıları tanımlayarak, otomasyona yönlendirebilirsiniz.
WISECP Özellikleri
Müşteri panel giriş sayfası
Müşteri paneli ana sayfa
Yönetim paneli domain uzantıları
Müşteri paneli cPanel hosting kontrol sayfası
WISECP web arayüz ana sayfa (Agency)
WISECP web ara yüz ana sayfa (Corporate)
Yönetim kontrol paneli güvenlik ayarları sayfası
Yönetim paneli raporlar ve müşteri takip sayfası
Yönetim paneli vergi ayarlar sayfası
Yönetim paneli promosyon (kampanya) ayar sayfası
Yönetim paneli ana sayfa
Kullanım Alanları Nelerdir?
WiseCP; modül, özellik ve api entegrasyonları konusunda sürekli geliştirilen bir sistemdir. Her yeni versiyonda yeni modül, api entegrasyonları ve özellikler sisteme dahil edilir. WiseCP kullanıcılarına en iyi deneyimi yaşatmak önemli önceliklerimizdendir. Versiyonları aşağıdaki bağlantı üzerinden takip edebilirsiniz.
Versiyonlar (Sürümler)
Resmi Web Sitesi
www.wisecp.com
Demo
www.wisecp.com/tr/demo
Entegrasyonlar
www.wisecp.com/tr/integration
WISECP içerisinde sistem ile tümleşik dâhili bir web sitesi ara yüzü vardır. Böylelikle, web site teması veya taslağı için arayış içerisinde olmanız gerekmez. Kreatif, profesyonel ve kullanıcı dostu web arayüzü sayesinde ziyaretçileriniz web sitenizde kolaylıkla dolaşım sağlar ve ziyaretçilerinizin gözünde pozitif bir izlenim oluşur.
"Only Client Panel" özelliği ile, web sitesi arayüzünü pasif edebilir ve sistemi sadece panel olarak kullanabilirsiniz. Böylelikle, farklı bir temaya veya mevcut web sitenize, müşteri paneli bağlantısı ve ürün satın alma bağlantıları tanımlayarak, otomasyona yönlendirebilirsiniz.
WISECP Özellikleri
- Gelişmiş Ürün/Hizmet Yönetimi
- Müşteri Yönetimi
- Muhasebe ve Faturalandırma
- Müşteri Destek Sistemi
- Geliştirilebilir Tema ve Modül
- GDPR Uyumluluk
- Çeşitli Ödeme Yöntemleri
- Gelişmiş Dil Yönetimi
- Kupon Sistemi
- Gelişmiş Promosyon Sistemi
- Gelişmiş Bayilik Sistemi
- T.C.Kimlik No Doğrulama (Sadece TR)
- BTK Rapor Yönetimi
Müşteri panel giriş sayfası
Müşteri paneli ana sayfa
Yönetim paneli domain uzantıları
Müşteri paneli cPanel hosting kontrol sayfası
WISECP web arayüz ana sayfa (Agency)
WISECP web ara yüz ana sayfa (Corporate)
Yönetim kontrol paneli güvenlik ayarları sayfası
Yönetim paneli raporlar ve müşteri takip sayfası
Yönetim paneli vergi ayarlar sayfası
Yönetim paneli promosyon (kampanya) ayar sayfası
Yönetim paneli ana sayfa
Kullanım Alanları Nelerdir?
- Web Hosting (Barındırma, Alan Adı, Sunucu Kiralama, SSL, Ürün Lisansları vb.)
- Yazılım Hizmetleri (Script Satış ve Kiralama, Web Yazılım, Masaüstü Yazılım vb.)
- Toplu SMS Hizmetleri (Uluslararası SMS Gönderim Hizmetleri, Türkiye Toplu SMS Hizmetleri.)
- Sosyal Medya Hizmetleri (Takipçi Paketleri, Sosyal Medya Paketleri vb.)
- Reklam/Tanıtım Hizmetleri (Reklam ve Tanıtım Hizmet Paketleri, Kurumsal Kimlik, Logo vb.)
- SEO Hizmetleri (Seo Paketleri, Backlink Paketleri, Tanıtım Yazısı Paketleri vb.)
- Dijital Tüm Hizmetler (Her türlü diğer tüm ürün ve hizmetler.)
WiseCP; modül, özellik ve api entegrasyonları konusunda sürekli geliştirilen bir sistemdir. Her yeni versiyonda yeni modül, api entegrasyonları ve özellikler sisteme dahil edilir. WiseCP kullanıcılarına en iyi deneyimi yaşatmak önemli önceliklerimizdendir. Versiyonları aşağıdaki bağlantı üzerinden takip edebilirsiniz.
Versiyonlar (Sürümler)
Resmi Web Sitesi
www.wisecp.com
Demo
www.wisecp.com/tr/demo
Entegrasyonlar
www.wisecp.com/tr/integration