Kayıt ol

Masmavi.Net Premium Üyelik

Sitemizde premium üyelik alarak hem sitemize destek hemde size özel olarak sunulan extra özelliklerden faydalanabilirsiniz.

ilirsiniz Sitemizde premium üyelik alarak hem sitemize destek hemde size özel olarak sunulan extra özelliklerden faydalanabilirsiniz. Buraya eklediğiniz metin (veya HTML) bir

etiketi içinde geçerli olmalıdır. İkon türünü seç Varsayılan ikonu kullan FA İkon kullan Resim kullan Ana alan (Yok) Görüntüleme sırası 0 Bu kısımdan, aynı alanı kullanan forum yada kategorileri sıralamasını ayarlamaktadır. Kategori listesinde görüntüle Seçim dışı bırakılırsa, kullanıcılar bu alanı listede görmez. Bununla birlikte, URL biliniyorsa erişilebilir olacaktır. Navigasyon bölgesi Premium Üyelik Kontr

Neden Premium Üyelik Almam Gerekiyor?

Hem forum sitemize destek için, hem de size sunulmuş olan hizmetlerden yararlanmak için premium üyelik alabilirsiniz.

Detaylı bilgilendirme için tıklayın!

PREMIUM ÜYELİK

  • Tamamen Reklamsız Forum Deneyimi
  • 1 Defaya Mahsus Radyo veya İstediğiniz Gibi İndex
  • 1 Yıl Boyunca Bütün Flatcast Sorunlarında Canlı Destek
  • Size Özel Kullanıcı Rengi (Adanalı)
  • Bütün İçerik ve Kategorilere Tam İzin
  • Kendi Konu ve Mesajlarınızı Süresiz Düzenleme Hakkı
  • İmzaya Resim ve Link Ekleme İzni
  • 1 Yıl Boyunca Anasayfada Radyonuzun Link Reklamı
  • Size Özel Whatsapp Destek Hattı
50₺ / Yıl Premium Üyelik Satın Al

* Ödemeleriniz, PAYTR tarafından güvenli bir şekilde işlenir. Ödeme ayrıntılarınızı masmavi.net işlemez veya saklamaz.

* Ödemenizin ardından hesabınız otomatik olarak premium olarak güncellenir ve size sunulan özelliklerden anında faydalanabilirsiniz.

* Tüm soru ve sorunlarınız için forum üzerinden iletişime geçebilirsiniz.


  • Yayınlanan
    11 Nisan 2021
  • Sayfa görüntüleme sayısı
    657
Adobe Photoshop programının ayarlarını sıfırlamak için, Adobe Photoshop simgesini çift tıkladıktan hemen sonra klavyeden "SHIFT+CTRL+ALT" tuşuna basabilirsiniz. Çıkan "Delete the Adobe Photoshop Settings File?" uyarısı çıktığında "Yes" butonuna tıkladığınızda ayarlarınız sıfırlanarak Adobe Photoshop'unuz fabrika ayarlarına dönecektir.
Üst